18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

Ankara Çankaya'da sahte piyangocu operasyonu!

Çankaya Kızılay Meydanı’nda, sahte Milli Piyango bileti satan 1 kişi, polise yakalanacağını anlayınca 80 adet sahte yılbaşı biletini atarak kaçtı. Polis, şahsın eşkalini alarak çevrede araştırma yaparken, şüpheli görülen şahıslar üzerinde ise uygulama yaptı.

Kızılay Ziya Gökalp Caddesi üzerinde sahte Milli Piyango bileti satan 1 kişi, polisi alarma geçirdi. Piyasada kalmamasına rağmen çeyrek bilet satan şahıstan şüphelenen bir Milli Piyango seyyar bilet satıcısı, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polisleri gördükten sonra biletleri atarak kaçan şahıs kayıplara karıştı. Polisler tarafından yerlerden toplanan 80 adet yılbaşı bileti, olay yerinde ekipler tarafından incelendi.

Bu sırada olay yerine gelen 1 vatandaş ise, polis memuruna "Ben de seyyar satıcıdan bilet aldım. Sahte mi gerçek mi" diyerek biletini gösterdi ve gerçek bilet olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Olayın ardından polis, çevredeki araştırmalarını yoğunlaştırdı. Sahte bilet satan seyyar satıcılara karşı vatandaşları uyaran ekipler, şüpheli gördükleri şahıslar üzerinde uygulama yaptı.
16 adet yarım bilet ve geriye kalanı çeyrek ve tam biletten oluşan toplam 80 adet sahte yılbaşı biletini attıktan sonra kaçan şahsın henüz yakalanamadığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ANKARA-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 15:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?