25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

Barda kan döküldü!

Ankara'da bir barda müşteriler arasında çıkan kavgada 2 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya'da gece saatlerinde meydana gelen olayda, İzmir-1 Cadde üzerinde bulunan bir barda, müşteri olduğu öğrenilen Nihat D. ile kardeş oldukları öğrenilen Yaşar ve Abdullah D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerinde Nihat D. yanında bulunan silahla Yaşar D.'yi boynundan, Abdullah D'yi ise bacağından vurdu. İki kardeşi yaralayan Nihat D. kavganın ardından 06 TZK 96 plakalı otomobille hızla olay yerinden kaçarken, yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen

ambulanslarla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan Abdullah D., sağlık ekipleri tarafından ambulansa götürülüşü sırasında kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterirken, olay yerinden bir otomobil ile kaçan Nihat D., polis ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde Dikmen Bankalar Durağı'nda kavgada kullandığı silah ile yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 09:23:59
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 18:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?