19
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKAYA - ANKARA

Başkan Tanık'tan yeni yıl mesajı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI TANIK'TAN YENİ YIL MESAJI

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya ve Ankara'nın yaşanabilir bir kente dönüştürülmesi hedefiyle bütün güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tanık, yeni yılın karamsar tabloların değil umudun ve dönüşümün yılı olmasını diledi.

Mesajında, dünyada ve Türkiye'de ekonomik, sosyal ve siyasal alanlarda yaşanan kriz ve bu krizin yol açtığı karamsar tabloyla yeni bir yılı karşıladıklarını kaydeden Tanık, "Ancak inanıyoruz ki, insanlığın umudu, karamsarlık ve mutsuzluğun hakimiyetine rağmen yeni yılı ve yüzyılı dönüştürecek ve değiştirecek düzeydedir. Daha mutlu ve sağlıklı bir gelecek için çalışmak,

insanlığın ortak mirasına katkı sunmak bütün insanların sorumluluğudur. Çankaya ve Ankara'nın yaşanabilir bir kente dönüştürülmesi hedefiyle bütün gücümüzle çalışacağız. İnsanlarıyla mutlu ve düzenli bir kent ortamı yaratmak için olanaklarımızı seferber edeceğiz. Projelerle, somut uygulamalarla ortaya koyduğumuz 'yeni toplumcu belediye' anlayışını hayata geçirmeye çalışacağız. Kentin sorunlarını bilen, bu sorunların çözümü için fikir üreten ve bunu yaşama geçirmek için örgütleyen bir Çankaya hedefliyoruz" dedi.

Çankayalıların, dünyanın içinde bulunduğu olumsuzlukları en hafif düzeyde hissetmesi ve gelecek güzel günlere umutla bakabilmeleri için tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte üzerlerine düşeni yapmaya kararlı olduklarını belirten Tanık, "Çankayalıya yakışan bir belediye örgütlenmesiyle tüm hemşehrilerimizin ve Çankaya'ya gelen herkesin huzur içinde yaşayacakları, gezecekleri, eğlenecekleri ve mutlu olacakları bir yaşam alanı yaratacağımızın müjdesiyle; tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 10:00:03
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 14:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?