19
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKAYA - ANKARA

Başkan'dan Gökçek'in oğluna cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in geçtiğimiz günlerde "Eryılmaz parklara bakamıyor, bize versin" şeklindeki açıklamalarına, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'dan jet yanıt geldi. 

Osman Gökçek'i sert bir dille eleştiren Eryılmaz, siyasetin çoluk-çocuk işi olmadığını belirterek, "Çankaya İlçesi'nde bulunan Aşık Paşa Parkı geçmiş dönemlerde yapılan bir parktır. Belediyenin görevi park yapmaktır. O parkta fuhuş oluyorsa, esrar içiliyorsa bunları önlemek belediyenin değil emniyetin görevidir. Biz niye bakalım? Emniyetin ilgilenmesi gerekir" diye konuştu. 

Belediyenin çalışıp çalışmadığını Çankayalı'nın bildiğini belirten Eryılmaz, "Herkes Çankaya belediye başkanı olabilir. Ama herkes öncelikle haddini bilmelidir" dedi. 

Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Osman Gökçek, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz'ın Çankaya'daki parklara bakamadığını öne sürerek, bu parkları kendi federasyonlarına devretmesini istemişti. Osman Gökçek, Çankaya'daki Aşık Paşa Parkı'nda esrar içildiğini ve fuhuş olduğunu da iddia etmişti.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 11:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 88.226.19.xxx Tarih : 7.12.2006 03:06:48
BUNLAR SAYIN ERYILMAZIN SÖZLERİ. "Çankaya İlçesi'nde bulunan Aşık Paşa Parkı geçmiş dönemlerde yapılan bir parktır. Belediyenin görevi park yapmaktır. O parkta fuhuş oluyorsa, esrar içiliyorsa bunları önlemek belediyenin değil emniyetin görevidir. Biz niye bakalım? Emniyetin ilgilenmesi gerekir" BU NASIL BİR GAF ?ERYILMAZ YANILIYOR. HALKIN GÜVENLİĞİNDEN ELBETTE EMNİYET SORUMLUDUR. AMA KENDİSİN KEÇİÖREN'DE TURGUTHİPLE ALTINOK'UN HALKIN GÜVENLİĞİNİ NASIL SAĞLADIĞINI, PAZAR YERLERİNİ VE PAZARCILARI NASIL HİZAYA GETİRDİĞİNİ İNCELEMESİ GEREKİR. BİR BÖLGEDEKİ SEÇİLMİŞLERİN HALKIN HUZURUNU SAĞLAMADAKİ SORUMLULUKLARI, TAYİN YA DA ATAMAYLA GELENLERİN SORUMLULUKLARINDAN DAHA FAZLADIR. BELEDİYELER PARK BAHÇE YAPAR. SONRA BUNLARI SERSERİLERE Mİ TERK EDER ? BÖYLE BİR MANTIK; YEREL YÖNETİMLERİN ÇAĞIMIZDA GELDİĞİ YERİ VE ULAŞTIĞI MANTIĞI ANLAMAMAK KAYNAKLANIYOR. SAYGILAIMLA