2
Haziran
2024
Pazar
ÇANKAYA - ANKARA

Başkent derbisi Ankaraspor'un

Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında oynanan başkent derbisinde Ankaraspor, Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Ankaraspor başında 3. maçına çıkan Saffet Susic ilk galibiyetini alırken, Gençlerbirliği, üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrılamadı.


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, göreve geldiği zaman yakaladıkları çıkıştan sonra, bir düşüşün içine girdiklerini belirterek, "Ankaraspor karşısında maça iyi başladık. Çarşamba günü kupada oynadığımız Galatasaray maçındaki gibi oynayamadık. İyi başladık, iyi savunma yaptık. Rakibimiz tek kornerden gol buldu. İkinci yarının hemen başında ikinci golü yedik. Ankaraspor daha da cesaretlendi. Bu yenilgiyle ikinci yarıdaki son kredimizi tükettik. Bu haftadan sonra yeniden bir başlangıç yapacağız" diye konuştu.


Ankaraspor Teknik Direktörü Saffet Susic ise, sahada iyi bir performans sergilediklerini ifade ederek, "Güzel bir futbolla iyi bir sonuç aldık. Gençlerbirliği gibi güçlü bir takımı yendik. Denizlispor ve Galatasaray maçlarında şanssız puanlar kaybetmiştik. 7 günde 3 maç oynayan rakibimizin yorgun olacağını düşünerek farklı bir oyun kurgusuyla sahaya çıktık ve kazandık. Bu galibiyetten sonra ligde kalacağımıza inanıyorum. Bunu yapabilecek güçteyiz" dedi.


Mavi-beyazlı futbolcular Murat Tosun ve Özer Hurmacı, Gençlerbirliği karşısında çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, ilerleyen haftalarda iyi sonuçlarla ligde kalacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2008 Pazar 17:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?