19
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKAYA - ANKARA

Belediyenin sağlık taraması sürüyor

Çankaya Belediyesi, okullar ve semtlerde ücretsiz sağlık taramalarına devam ediyor.

Çankaya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından okullarda başlatılan ücretsiz sağlık taramaları, zaman içerisinde semtlere ve işbirliği çerçevesinde esnaf gruplarına yaygınlaştırılırken bu hizmetten yararlananların sayısı 60 bini öğrenci olmak üzere 100 bin sınırına dayandı.

Sağlık hizmetlerinde devrim olarak nitelendirilen, kaliteyi ön plana çıkaran hizmet ağını da genişleten belediye, önemli bir artış kaydederek 8'den 24'e çıkarılan semt polikliniklerinde 3 yılda 600 bin kişiye sağlık hizmeti verdi. Sağlık hizmetlerini motorize ekiplerle destekleyen Çankaya Belediyesi gezici laboratuarları ve ekipleri, sağlık taraması sonuçlarını adreslere teslim ediyor.

Bu hafta Dikmen Sokullu çevresindeki öğrencilere hizmet veren ekipler, 12-13 Nisan günleri semt sakinlerine sağlık taraması yapacak. Dikmen- Sokullu İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu'nda Harbiye Mahallesi ve çevre mahallelerden gelen yurttaşlara ücretsiz sağlık taraması yapacak olan ekiplerin önümüzdeki hafta Bahçelievler'de hizmet vereceği öğrenildi.

 

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 18:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?