31
Mayıs
2024
Cuma
ÇANKAYA - ANKARA

Çankaya Zabıtası 24 saat iş başında!

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çankayalılar'ın hizmetlerden sorunsuz ve kolay yararlanabilmeleri için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, denetimlerine aralıksız devam eden belediye ekipleri, en son pazar yerlerinde bir dizi çalışmada bulundu. Çankaya bölgesi içinde hemen hemen bütün pazar yerlerinin üstünü örterek vatandaşın rahat alışveriş etme imkanına sahip olmasını sağlayan belediye yetkilileri o gün pazar kurulan bölgelerde koordinasyonu gerçekleştirerek halkın güvenli ve sağlıklı bir alışveriş geçirmesine yardımcı oluyor.

Pazar yerlerinde alışveriş eden insanların her türlü isteklerine cevap vermeye çalıştıklarını belirten Zabıta Müdürü Ahmet Turna, "Onlara sorunsuz, güvenli bir ortam sağlayabilmek için bütün personelimizle halkın hizmetindeyiz" derken, pazar yerlerinde bağırıp çağırarak satış yapan esnafın önüne geçerek gürültü olmadan huzurlu bir alışveriş yapan insanların mutlu ayrıldıklarını da sözlerine ekledi.
Pazar yerine gelen Çankaya sakinlerinin her türlü şikayet, istek ve önerilerini belediyeye ait karakol amirliğine iletebileceklerini söyleyen Turna, "Bu şekilde biz de eksiklerimizi giderme şansına sahip olup, halka daha iyi hizmet verme imkanı elde ediyoruz" dedi.

Zabıta Müdürlüğü ayrıca, geçtiğimiz yılın bilançosunu bir faaliyet raporu halinde kamuoyuna sunarken, geçen 2007 yılında 12996 işyerinde denetimlerde bulunduklarını ifade eden yetkililer, daha iyi bir Çankaya için ellerinden gelen gayreti gösterme azmi içinde olduklarını dile getirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 10:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖMER KARA IP: 78.187.73.xxx Tarih : 24.01.2009 17:10:09

NE İŞ BAŞINDA ÇANKAYA SOKAKLARI YAYALARIN DEĞİL ARAÇLARIN OLMUŞ DURUMDA ÖZELLİKLE KIZILAY BAYINDIR SOKAK KARDEŞİM BUNA BİR ÇÖZÜM BULAMIYAN BELEDİYE BENİM İÇİN BİTMİŞ DEMEKTİR....