26
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKAYA - ANKARA

Çelebi'den Tanık'a ziyaret

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Süleyman Çelebi, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ı makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda geçen nezaket ziyaretinde Süleyman Çelebi, Bülent Tanık'ın seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bülent Tanık'ı CHP'nin aday göstererek, Çankaya halkının da seçerek çok doğru bir tercihte bulunduğunu belirten Çelebi, Tanık'ın başarılı olacağına olan inancını dile getirdi. Çelebi, Çankaya'nın emekten, barıştan, demokrasiden, insan haklarından yana çizgisini sürdüreceğine ve çalışanlarıyla birlikte güzel çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti.

Çankaya Belediye Başkanı Tanık ise, Çelebi'nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Çelebi'nin seçimden önce ve sonra kendilerine olan desteği sürdürdüğünü kaydetti. Tanık, çalışanların gurur duyacağı bir belediye yaratacaklarını ve bunu yaparken de çalışanlarla birlikte davranacaklarını kaydederek, çalışanların sendikal haklarının geliştirilmesi noktasında desteklerinin süreceğini açıkladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 17:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?