18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

Cinayet zanlıları adliyede

BAŞKENTTEKİ CİNAYET

Ankara'da alacak-verecek kavgası sonucu bir kişinin öldürülmesi bir kişinin ise yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Öveçler 4 Cadde 1335 Sokak 38 numara önünde meydana gelen olayda, Zafer ve Burhan Canpunar isimli kardeşler kendilerine ait nakliyat şirketinde otururken aralarında alacak-verecek sorunu olan Yaman U. ile Seyfi U.'nun geldiğini görerek dışarı çıktılar.

Bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Yaman ve Seyfi U. alacaklarına karşılık aldıkları 12.5 bin TL değerindeki bir senedin karşılıksız çıktığı iddiası ile Zafer ve Burhan Canpunar ile tartıştı.

Tartışma kısa sürede büyüyünce Seyfi U. yanında getirdiği ruhsatsız tabanca ile Zafer ve Burhan Canpunar'a sokak ortasında kurşun yağdırdı. Zanlılar olay yerinden kaçarken Zafer ve Burhan Canpunar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Zafer Canpunar kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda zanlılar Yaman ve Seyfi U. olayda kullanılan tabancayla birlikte yakalandı. Zanlılar yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

BAŞKENTTEKİ CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 13:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?