18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

Emekli albay kendini 7. kattan attı

Ankara'da psikolojik sorunları olduğu öğrenilen emekli kıdemli albay evinin bulunduğu apartmanın 7. katından atlayarak intihar etti. Bir hafta önce beyin ameliyatı olan emekli kıdemli albayın cesedini gören yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya'da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Simon Bolivar Caddesi 4. Basın Sitesi C Blok'ta ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen emekli kıdemli Albay Cezmi Köksal Özkan (70), eşi ve kızlarının uykuda olduğu vakitte bileklerini keserek pencerenin önüne geldi. Daha sonra pencereyi açan Albay Özkan, evinin bulunduğu 7. kattan aşağıya atlayarak intihar etti. Beton zemine çıkan Albay Özkan, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Özkan'ın cansız bedeni ile karşılaşan eşi ve kızları gözyaşlarına hakim olamadı. Özkan'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 09:18:37
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 09:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?