29
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇANKAYA - ANKARA

Eryılmaz'a partisinden suç duyurusu!

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Çankaya Belediye Başkanlığı'ndaki 'kasetteki beyan ve isnatlar' konusunda Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Saymanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Özyürek, bu konuyu araştırmakla görevli komisyon raporunu tamamladığını ve raporda aydınlatılması gereken önemli iddialar ve usulsüzlükler olduğu saptandığından Merkez Yönetim Kurulu'nca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına ve ayrıca ilgililer hakkında disiplin işlemlerinin başlatılmasına karar verildiğini bildirdi.

Özyürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'a ait olduğu iddia edilen bir kasetteki beyan ve isnatlar üzerine konu CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda görüşülmüş ve bu konuyu araştırmak üzere üç kişilik bir komisyon kurulmuştu. Komisyon yaptığı çalışmalar sonucunda belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin de ifadelerini alarak raporunu hazırlamıştır. Bu raporda aydınlatılması gereken önemli iddialar ve usulsüzlükler olduğu saptandığından Merkez Yönetim Kurulumuzca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmasına ve ayrıca ilgililer hakkında disiplin işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 16:41:53
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 16:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?