25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

Kent Konseyi toplandı

KENT KONSEYİ SOKULLU'DA TOPLANDI

Çankaya Belediyesi tarafından oluşturulan "Kent Konseyi" Çankaya'nın mahallelerinde düzenlediği toplantılarına devam ediyor. Dikmen Sokullu'da toplanıp vatandaşlarla bir araya gelen konsey, görüş ve önerileri dinledi, isteklere çözüm yolarını vatandaşlarla birlikte buldu.

Çankayalı vatandaşların, mahallelerinin eksiklerini, daha yaşanılabilir bir ortam sağlanması için neler yapılması gerektiğini yetkililere direkt olarak ifade edebilmeleri ve yönetimde söz sahibi olmaları amacıyla kurulan Kent Konseyi, bu kez Sokullu halkıyla kucaklaştı. Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Işıkhan Güler, Çankaya Belediyesi Başkan Vekili Fazıl Güleken, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Barış Cömert, Murat Erkmen ve Doğantürk Şimşek'in yanı sıra muhtarların ve çok sayıda vatandaşın

katılımıyla gerçekleşen Sokullu toplantısında herkes istek ve düşüncelerini dile getirdi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda gerçekleştirilen toplantıda mahallenin herkes için daha nezih ve yaşanılabilir bir hava kazanması, kadınların beceri sahibi olabilmesi ve çocukların daha güvenli oyun alanlarına kavuşmaları için yapılan önerileri tek tek değerlendiren yetkililer, çözüme yönelik çalışmaların kısa sürede başlatılacağını bilgisini de vatandaşlarla paylaştılar. Toplantıda, özellikle mahalleye kreş isteğinde bulunan hanımların çokluğu dikkat çekti.

Çankaya Belediye Başkan Vekili Fazıl Güleken, herkesin isteklerini dikkate aldıklarını, bu toplantıların zaten bu amaçla düzenlendiğini belirterek, "Belediyemizin imkanları doğrultusunda ve öncelik sırasına göre bütün isteklerinize cevap vermeye çalışacağız, Çankaya Belediyesi olarak bizim varoluş amacımız sizlere hizmet etmektir" dedi.

KENT KONSEYİ SOKULLU'DA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 16:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?