19
Mayıs
2024
Pazar
ÇANKAYA - ANKARA

Lokantada yangın paniği!

Başkent'te bir lokantanın mutfak kısmında bulunan tüplerin aniden parlaması sonucu çıkan yangında 2 kişi yaralandı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan işyeri çalışanları olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın nedeniyle lokantada bulunan müşteriler ve işyeri çalışanları panik halinde kendilerini dışarı attı.

Edinilen bilgiye göre, Çankaya Esat Caddesi üzerinde bulunan bir lokantanın mutfak kısmında gece saatlerinde yangın çıktı. Tüplerin aniden parlaması sonucu meydana gelen yangında, lokantada çalışan Aziz Altun ve Hakan Kökçe vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Lokantada bulunan müşteriler ve işyeri çalışanları ise panik içerisinde kendilerin lokantanın dışına attı.

Yaralı arkadaşlarını da dışarı çıkaran çalışanlar daha sonra durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye erleri yangına neden olan tüpleri söndürerek dışarı çıkartırken, polis ekipleri olası bir patlaya karşı caddeyi trafiğe kapatarak vatandaşları yangın yerinden uzaklaştırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Altun ve Kökçe ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ankara Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Lokantanın mutfak kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin kısa süren çalışmanın ardından söndürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 09:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?