30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇANKAYA - ANKARA

Öğrencilerden Başkan Eryılmaz'a ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz, halk gününde Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Öğrenciler, sokak çocuklarının rehabilitasyonu, sağlıklı koşullarda yaşayabilmeleri, eğitim çağında sokaklarda olmamaları için yapılması gerekenleri ve taleplerini Başkan Eryılmaz'a aktardılar. Öğretmenlerinin tavsiyesi üzerine okudukları kitaptan etkilendiklerini ifade eden öğrenciler, sokak çocukları için hazırladıkları projelerine olumlu yanıt veren Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz'a teşekkür etti.

Böyle bir toplumsal duyarlılığa sahip oldukları ve bunu güzel bir projeyle
taçlandırdıkları için çocuklara ayrı ayrı teşekkür eden Eryılmaz, "Projeyi çok iyi bulduk, sonsuz destek olacağız, iyi eğitim almaları için bize düşen sorumluluğu fazlasıyla yapacağız" dedi. Eryılmaz, öğrencilere bir hafta sonu buluşup sokak çocuklarının sıkıntılarını yerinde gözlemlemek için randevu verdi.

Okul bünyesinde çıkardıkları Kardelen adlı dergide kendi besledikleri yaralı tavşandan yola çıkarak yazdıkları Yaralı Tavşan isimli öyküyü ve kartona hazırladıkları projeyi başkan Eryılmaz'a hediye eden çocuklar, öykünün ve projenin Çankaya Belediyesi yayınlarından Çankaya Çocuk'ta yayınlanacağı müjdesini de aldılar.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 11:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?