18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

Polisleri peşinden koşturdu

Ankara’da, alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen alkollü sürücü, kaza yaptıktan sonra polis ekiplerini peşinden koşturdu. Sürücünün trafik ekiplerini olay yerine kendisinin çağırdığı öğrenildi.

Aşırı alkol aldıktan sonra 06 HN 218 plakalı aracının direksiyonuna kendisi oturan Murat Erişçi, Turan Güneş Bulvarı üzerinde Çankaya Köşkü 5 nolu kapı girişinde, önünde seyreden Murat Ç. idaresindeki 06 VRR 33 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Araçlarda hafif çapta maddi hasar meydana gelirken, Murat Ç., Erişçi’ye arabasını kendisinin yaptırabileceğini söyleyerek gitmek istedi. Alkol aldığını unutan Murat Erişçi, bu teklifi kabul etmeyerek kaza raporu tutturmak istedi.

Ekipleri kendi cep telefonuyla çağırarak aracının hasar raporunu isteyen Erişçi’nin alkollü olduğunu anlayan trafik ekipleri, alkol metreyle işlem yapmak istedi. Başlangıçta alkollü olmadığını söyleyen ve alkol metre cihazına üflemek istemeyen Erişçi, bir müddet ekipleri peşinden koşturdu.

Sonunda cihaza üfleyen Erişçi, 220 promil alkollü çıkınca diğer aracın sürücüsünün de alkollü olduğunu iddia etti. Çekim yapan basın mensuplarına küfürlü cevaplar veren Erişçi, "Ne var ki bunda. Neyi çekiyorsunuz" şeklinde sitem etti.

Karakol ekipleri tarafından gözaltına alınan Erişçi’nin otomobili de olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 11:46:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaşar IP: 81.214.28.xxx Tarih : 1.10.2005 12:32:05
bırakın kardeşim adamı adam içecek tabiya ne uğraşıyosunus gariple siz hiçmi içmediniz adam da takılıyo işte kafasına göre