21
Mayıs
2024
Salı
GÜDÜL - ANKARA

CENK HAKAN KARADUMAN

 ÖZGEÇMİŞİ

10.07.1976 yılında İstanbul’da doğdu. Ankara Gazi Lisesini bitirdikten sonra 1993 yılında girdiği Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1997 yılında mezun oldu.

1998 yılında Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünde göreve başladı. 1999 yılında açılan sınavda başarı göstererek Devlet Malları Uzman Yardımcısı oldu. 2000 yılında İçişleri Bakanlığının Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 88. Dönem Kaymakam Adayı olarak Bolu’da göreve başladı.

Adaylık sürecinde sırasıyla; Bolu’da il stajını, Göynük ilçesinde Kaymakam refikliğini, Ankara’da Mülkiye Teftiş Kurulunda müfettişlik stajını, Milli Güvenlik Kurulunda Kamu Diplomasisi kursunu, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Enstitüsünde yabancı dil eğitimini aldıktan sonra Konya’nın Yalıhüyük, İzmir’in Kınık ve Rize’nin Kalkandere İlçelerinde Kaymakam vekilliğinde bulundu. İELTS sınavında başarı gösterip mesleki bilgisini arttırmak ve yabancı dilini geliştirmek maksadıyla gittiği İngiltere’nin Leicester Üniversitesinde 9 ay eğitim aldı.

88. Dönem Kaymakam Adaylığı Kursundan 2004’ün Mart ayında başarı ile mezun olup Denizli’nin Baklan İlçesinde Kaymakamlık görevine başladı. Aynı yıl içersinde Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini ifa etti.

2005 Ekim ayında Gümüşhane’nin Köse İlçesine atandı. İki yıl görev yaptığı Köse İlçesinden 2007 Ekim ayında Adana’nın Karataş İlçesine atandı. Danıştay tarafından Karataş Belediye Başkanının düşürülmesi ve belediye meclisisinin de fesh edilmesi üzerine Valilik görevlendirmesiyle Karataş Belediye Başkanlığı görevini de yürüttü.

2008 Agustos ayında Ankara’nın Güdül İlçesine atandı.

İyi derecede İngilizce bilmektedir. Nurdan hanımefendi ile evlidir ve Ayşe Mine isminde bir kız cocuğu vardır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • şerafettin şahin  | sorgun ödeneği hakkındadır  | 188.38.45.xxx | 19.01.2011 10:51:36

    sayın kaymakamım ben sözümütutum bayramda köylüye suyu verdim ödeneği alamadığım için herkesle icralık oldum bana yardım cı olursanız sıze mınnettar kalıcam   saygılarımla. şerafettin şahin