19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET
Belediye Sayfaları

Vekiller dert dinledi

AK Parti'li Milletvekilleri, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kazan ve köylerine ziyaret gerçekleştirdi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, beraberinde Ankara Milletvekilleri Sayit Yazıcıoğlu ve Nur Doğan Topaloğlu ile birlikte çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kazan'ı ziyaret etti. İlçede devam eden yatırımları inceleyen milletvekilleri, Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İktidarın yatırımlarından olan Hükümet Konağı ve Kazan Sağlık Ocağı inşaatını gezen milletvekilleri, daha sonra belediyenin yapımı devam eden Milli Egemenlik Parkı, Belediye Piknik Alanı ve Ankara Bulvarı yol genişletme çalışmalarındaki çalışmaları kontrol etti. 

Belediyenin çalışmalarından çok etkilendiklerini belirten Denemeç, "Ben ve milletvekili arkadaşlarım sıkça bu ilçeye geliyoruz. Kazan'daki değişime yakından tanık oluyoruz. Kazan, adeta şantiyeye dönmüş" dedi. Hükümet ve yerel yönetimlerin aynı paralelde buluşması ve uyum içinde çalışmasının önemine değinen Reha Denemeç, bu uyumun bir sonucu olarak Kazan'ın daha fazla yatırım almaya başladığını kaydetti. Başkan Ertürk de son 2 yıldır Kazan'da ciddi bir değişim ve gelişim yaşandığına dikkat çekerek, metropol ilçe olmasıyla birlikte Kazan'ın büyükşehir yatırımlarından da yararlanmaya başladığını ifade etti. 

Esnaf gezisinin ardından Kavun Pazarı'na geçen milletvekilleri, üreticilerle bir süre sohbet etti. Burada Kazan kavununun tadına bakan vekiller, kavunun kendine has bir tadı ve kokusu olduğunu belirterek, çok beğendiklerini ifade etti. Milletvekilleri, buradan gruplar halinde Kazan'ın köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Kendilerine iletilen sorunlarla ilgili notlar alan milletvekilleri, hükümetin çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 13:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?