18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sezona muhteşem açılış

Kızılcahamam Spor sezon açılışı konserle yapıldı Konserde sahne alan ilk isim Yöremiz sanatçılarından Cafer Dinç oldu. Fantezi müziğin sevilen eserlerini seslendiren şarkıcı, izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Dinç’ın ardından sahneye çıkan fantezi müziğin güçlü sesi Alişan, Kızılcahamamlılara unutulmaz bir konser verdi.

29 Ağustos akşamı Kızılcahamam Spor sezon açılışını büyük bir konserle ilçe stadyumunda yaptı. Bu yıl ilk kez konser ve havai fişek gösterileri ile açılış yapan Kızılcahamam Spor Alişan’nın verdiği muhteşem konserle lige merhaba dedi.

İlçe Stadyumunda yapılan program Kızılcahamam sporun tanıtımı ile başladı.Daha sonra yöremiz sanatçılarından Cafer Dinç’in sahne alması ile konsere geçildi 1 saate yakın sahnede kalan sanatçı sevilen parçalarını başarı ile yorumladı.Dinç’ın ardından sahneye alkışlar ve tezahüratlar arasında ünlü şarkıcı Alişan çıktı. Alişan konserine akın eden binlerce kişi konser alanını hınca hınç doldururken, dışarıda kalanlar da beleş tepede ve evlerinin balkonlarından konseri sonuna kadar takip etti.

Konserine akın eden hayranlarıyla sıcak bir ilişki kuran sanatçı, ezanın okunmasıyla birlikte konserine 20 dakika ara verdi. Bu arada sahnede çay içen ve hayranlarıyla sohbet eden şarkıcı, daha sonra konserinin ikinci bölümüne geçti. İkinci bölümün başında Kızılcahamam Spor kulübü tarafında takıma katkıda bulunanlara plaket verildi.

Plaket töreninin ardından Alişan şarkılarının yanı sıra Türk Halk Müziği’nin sevilen türkülerini de başarıyla yorumlayan sanatçı, hayranları tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti konser muhteşem havai fişek gösterileri ile sona erdi.Daha önce konsere geleceği duyurulan Doğuş,ve Burcu Güneş uçağa yetişemedikleri için konsere gelmedikleri açıklandı. 10 bini aşkın Kızılcahamam’lının izlediği konser sonunda olaysız bir şekilde dağıldı

Mustafa Özdemir
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2004 Pazartesi 03:34:11
Güncelleme :16 Şubat 2005 Çarşamba 12:04:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?