18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kapkaça buz freni

Ankara'da, falçatayla yaraladığı vatandaşın çantasını çalan kapkaççı, polisten kaçarken buzlu zeminde ayağı kayınca kafasını ağaca çarparak yaralandı.

Mamak İlçesi Abidinpaşa Balkiraz Mahallesi Gaziler Sokak'ta Mesut Gürbüz isimli bir kişiye yaklaşan 3 kişi, falçatayla eline saldırarak çantasını aldı. Vatandaşların olayı polise bildirilmesi üzerine bölgede geniş çaplı bir arama başlatan Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri Esenler Sokak'ta görerek takibe aldı. Polisin ve vatandaşların kovaladığı şüpheli, kaçmaya çalışırken buzlu zemin nedeniyle ayağı kayarak kaldırım kenarında bulunan bir ağaca kafasını çarptı. İsminin Köksal I. olduğu öğrenilen ve kanlar içinde kalan zanlı, polis ekiplerinin çağırdığı ambulansla Ankara Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili olarak isminin Engin olduğu öğrenilen bir başka şüpheliyi daha gözaltına alarak Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Öte yandan, kapkaççıların saldırısı sonucu elinden yaralanan Mesut Gürbüz de Ankara Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2005 Çarşamba 13:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?