2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Oto hırsızları polisten kaçmayı başardı

Ankara'da çalıntı bir otomobille çeşitli suçlara karışan şahıslar polis tarafından kovalandı. Uzun süren kovalamacaya rağmen şahıslar izlerini kaybettirmeyi başardı.

Gece saatlerinde Mamak İlçesi'nden çaldıkları 06 ZUY 27 plakalı otomobille çeşitli suçlara karışan şahıslar, Bentderesi Altındağ Caddesi üzerinde basın mensupları tarafından fark edildi.

Zanlıları takibe alan basın mensupları, otoyu takip ederken bir yandan da 155 ile irtibat kurarak otonun bulunduğu noktayı ihbar ettiler. Şahıslar, Cebeci bölgesinde kavşakları tutan polis ekiplerine fark edilmemek için bir kamyonetin arkasına saklanarak yollarına devam ettiler.

Cebeci'den Atatürk Bulvarı'na çıkan şüpheliler basın mensuplarının kendilerini takip ettiğini fark edince hızlanarak kaçmaya devam ettiler. Otoyu takip etmek üzere cadde üzerine çıkan resmi ekipler, yanlışlıkla başka bir bölgeye ait sivil ekip otosunu durdurdular. İlk fark edildikleri güzergah üzerine çıkan şahıslar, burada izlerini kaybettirmeyi başardı. Polis ekipleri, çalıntı otoyu ve zanlıları bulmak için geniş çaplı arama başlattı.

Öte yandan zanlıların otomobili çaldıktan sonra çeşitli dükkanlara girerek hırsızlık yaptıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2006 Perşembe 13:25:17
Güncelleme :2 Şubat 2006 Perşembe 13:28:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?