4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Anadolu Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu

GENEL BİLGİ

Porsuk Meslek Yüksekokulunda, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (I. ve II. öğretim), Karayolu Ulaşımı ve Trafik, Tasarım ve Basım-Yayımcılık (I. ve II. öğretim), Radyo-Televizyon Tekniği (I. ve II. öğretim), Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler İşletmeciliği, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi, Raylı Sistemler Yol programları yanında, Yüksekokul bünyesinde 2002-2003 yılından başlayarak ilk kez Çocuk Gelişimi,El Sanatları, Elektrik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Kalıpçılık, Endüstriyel Otomasyon, Makine, Makine Resim Konstrüksiyon, Mobilya Dekorasyon, Otomotiv, Tekstil programları II. öğretimde açılmış ve öğrenci alınmıştır. Porsuk Meslek Yüksekokulu, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan, Porsuk Kampusunda Üniversite tarafından eğitim-öğretime yeniden hazırlanan binasında hizmet vermektedir. Ülkemizin gereksinimi olan kaliteli meslek eğitimi almış, sorumluluk sahibi, üretken ve yetkin ara eleman yetiştirmeyi amaç edinen Yüksekokulda, tüm programlarda 2 yıllık (4 yarıyıllık) eğitim ve öğretim uygulamalı olarak yürütülmektedir. Bu amaçla Yüksekokulda her program için gerekli fiziksel ve teknolojik kapasiteye sahip laboratuarlar oluşturulmuştur.

AÇILAN PROGRAMLAR

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama (I.ve II.öğretim), El Sanatları (II.öğretim), Elektrik (II.öğretim), Endüstriyel Elektronik (II.öğretim), Endüstriyel Kalıpçılık (II.öğretim), Endüstriyel Otomasyon (II.öğretim), Karayolu Ulaşımı ve Trafik (I.öğretim), Makine (II.öğretim), Makine Resim-Konstrüksiyon (II.öğretim), Mobilya ve Dekorasyon (II.öğretim), Otomotiv (II.öğretim), Radyo-Televizyon Tekniği (I.ve II.öğretim), Raylı Sistemler Teknolojisi (Elektrik-Elektronik, İşletmecilik, Makine, Yol) (I.öğretim), Tasarım ve Basım - Yayımcılık (I.ve II.öğretim), Tekstil (II.öğretim).

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Osmangazi Mah. Basın Şehitleri Caddesi
Adres2 :Eskişehir
Posta Kodu :26140
Telefon :(0222) 224 13 89
Faks :(0222) 224 13 90
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.