6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Gürgenci Apart Otel

2003 yılının haziran ayında ilk konuklarını ağırlamaya başlayan Gürgenci Apart Otel, Eskişehir’in merkezinde, alışveriş, eğlence ve ticaret merkezlerinin kesiştiği noktada yer alıyor. Otogar ve tren istasyonuna sadece 1 km, Organize Sanayi Bölgesine 7 km mesafe de yer alan Gürgenci Apart Otel konumu itibariyle her yere yakın... Kentin son derece dinamik bir yapı arzeden sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamında şehir merkezinde olmanın avantajlarını yaşamak isteyenler, Gürgenci Apart Otel’i tercih ediyorlar. Özgün mimarisi ve oda kalitesiyle klasik şehir otelinden çok uzak bir anlayışa sahip olan Gürgenci Apart Otel farklı bir konaklama tesisi. Odalar bir otel odasından çok bir evi, ya da home office i andırıyor. Evlerinden uzaktaki konuklarına – ev konforu sunmayı amaçlayan otelin 50m2 büyüklüğünde; yatak odası, salon, açık mutfak, balkon, banyo-wc olarak tefriş edilmiş ve özenle dekore edilmiş odaları hakikaten de ev konforunu aratmayacak bir ortam sağlıyor. Otel Eskişehir’e iş amaçlı seyahat eden iş adamlarına ve şirket yöneticilerine hizmet verdiğinden odaların dekorasyonunda da bu tema üzerinde durulmuş. Odalarda 5-6 kişilik toplantılar yapmak mümkün olduğu gibi, çalışma masası ve internet hattı da konuklara rahat çalışabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca yaklaşık 400 Tv ve radyo yayını ile adeta dünya odalara taşınmış gibi.
Otelin tüm dairelerinin; salonlarında: oturma grubu, televizyon, receiver, çalışma masası, direkt hatlı ve internet girişli telefon; mutfaklarında: yemek masası, elektrikli ocak, aspiratör, keetle, mini buzdolabı ve mutfak ekipmanları; yatak odalarında: bir veya iki kişilik yataklar, tuvalet masası, gardırop, ambalajında tertemiz havlular ve terlikler; banyolarında: duş ve saç kurutma makinesi bulunmakta.Sabahleyin konuklarına zengin bir açık büfe sabah kahvaltısı sunan otel, kuru temizleme, yıkama ve park yeri hizmetlerinde de konuklarına yardımcı oluyor.
Gürgenci Apart Otel’de hem günlük hem de uzun süreli konaklamalar yapmak mümkün ancak rezervasyon yaptırmayı unutmayın.




İlgili Kişi :
Adres1 :Muttalip Caddesi No:2 Eskişehir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 222 230 43 43
Faks :+90 222 231 20 19
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.