8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Cami bahçesinde bacağından vuruldu

ESKİŞEHİR’de, İlker Demiray (34) cami bahçesinde tartıştığı Kahraman Bereketoğlu'nu (29) tabancayla bacağından vurarak yaraladı. Demiray kaçarken, Bereketoğlu hastanede tedavi altına alındı.

Arifiye Mahallesi’nde dün iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, Barış Haylamaz (22), Cem Yılmaz’ı (24) yüzünden, Serdar Yılmaz’ı (27) da kolundan bıçakladı. Polis, Barış Haylamaz, hafif yaralanan Cem Yılmaz ve Serdar Yılmaz ile olaya karışan Ahmet Erdoğmuş (20), Kemal Yılmaz (48) ve Yılmaz Kurçak’ı (36) gözaltına aldı. Zanlılar, bugün ‘Kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret’ suçlarından adliyeye sevk edildi. Adliyeye, zanlıların arkadaşı olan Kahraman Bereketoğlu ile İlker Demiray da geldi. Altı zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında iki grup arasında yeniden tartışma çıktı. Adliyenin yanındaki Reşadiye Camii bahçesinde süren tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, İlker Demiray yanında taşıdığı tabancayla Kahraman Bereketoğlu'nu bacağından vurdu. Demiray olay yerinden kaçarken, sol bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Kahraman Bereketoğlu 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan Demiray'ın bulunması için araştırma başlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 17:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?