3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Çetinkaya'dan Vali Çalışıcı'ya ziyaret

Danıştay Başkanı Ender Çetinkaya, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı'yı ziyaret etti. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Çetinkaya, programına Vali Çalışıcı'yı makamında ziyaret ederek başladı.

Danıştay Başkanı Ender Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Danıştay'ın bölge teşkilatları olduğunu belirterek, "Bölge teşkilatlarında bölge idare mahkemeleri var. Bölge idare başkanlıklarında da idare ve vergi mahkemeleri mevcut. Türkiye genelindeki kent merkezlerinde 27 bölge var. Bu bölgeleri gezmek çok faydalı oluyor. Mahrumiyet bölgeleri ya da bilgi, ihtiyaç bakımından biraz uzak kaldıkları zaman motive etme, moral verme, onlara sahip çıkmanın işlemlerin daha iyi ve sağlıklı yürümesinde faydası oluyor. Eskişehir'e özel olarak geleyim istedim. Hem bölgemizin ihtiyaçlarını tespit edip hem de arkadaşlarımızın dertlerini dinleyeceğim" dedi.

Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 1. Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Korgeneral Atalay Efeer ve Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun'u da ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 15:44:35
Güncelleme :1 Ekim 2005 Cumartesi 14:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?