8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Eskişehir'de cepten ücretsiz bilgi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ve her türlü duyurusunu, Türkcell hatlı cep telefonlarının '888 Belediye Kanalı Yayını'na açan kullanıcıların hiç bir ücret ödemeden bilgi mesajı olarak alabilecekleri bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 'Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Cep Telefonu Bilgi Hattı 888 Belediye Kanalı' hizmete girdi. Hizmetten faydalanmak isteyen Türkcell hattı olan cep telefonu kullanıcılarının, telefonlarının mesaj menüsünden bilgi servisini açarak, 888 kanalını aktif hale getirmeleri yeterli olacak. Ücretsiz Bilgi Hattı 888 Belediye Kanalı'nı aktif hale getirmek isteyenler, cep telefonlarının hücre bilgi ekranı açarak aktif hale getirdikten sonra, kanal numarası olarak 888 yazmaları ve kanal adına da 'BUYUKSEHIR' yazmaları gerekiyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, "Türkcell hatlı cep telefonlarında 888 Belediye Kanalı'nı aktif hale getiren vatandaşlarımız, belediyemiz ile ilgili yol çalışmaları, trafik ve hava durumu, kültür sanat faaliyetleri gibi pek çok konudan anında haberdar olabilecekler. Kent ile ilgili duyurularımızı cep telefonlarından da takip edebilecekler" dedi.
Konu ile ilgili ayrıntılı bilginin, Büyükşehir Belediyesi'nin "www.eskisehir-bld.gov.tr" internet adresinden alınabileceği kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2007 Salı 18:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
levent ercanlar IP: 88.229.176.xxx Tarih : 3.02.2007 15:09:11
kutlarım çok güzel bir çalışma