8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Otomobil evin duvarına çarptı: 2 yaralı

Eskişehir'de, alkollü ve ehliyetsiz bir gencin kullandığı otomobilin bir evin duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 2 odasının duvarı yıkılan evde ailesiyle yaşayan bir kadın, deprem olduğunu sanarak gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Kumlubel Mahallesi Dizginler Sokağı'nda İ.Ö. (23) idaresindeki 26 PY 555 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 99 numaralı ikametin duvarına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü İ.Ö. ile araçta bulunan kız arkadaşı S.P. (18) yaralanırken, evin oturma ve yatak odasının duvarları yıkıldı. Yaralılar, 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücünün ehliyetsiz olduğu ve 170 promil alkollü çıktığı bildirildi.

Bu arada, büyük hasar gören evde eşi ve 2 çocuğuyla yaşayan Gülbeyaz Köksal, deprem olduğunu sanarak büyük panik yaşadı. Gözyaşlarına boğulan ve komşularının "Evlatlarına ve sana bir şey olmadı ya, boş ver" diyerek teselli etmeye çalıştığı Köksal, "Biz salonda oturuyorduk, kızım odasında ders çalışıyordu. Kızımı, Allah korudu. Deprem oldu zannettim" dedi. Otomobil çekiciyle otoparka çekilirken, kazayla ilgili incelemenin sürdürüldüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 11:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf köksal IP: 88.251.156.xxx Tarih : 27.12.2007 17:55:47

böyle kendini bilmez sorumsuz insanları.şu kış gününde ibret alem için sokagın ortasına baglayıp magdur olananın evi yapılasıya kadar sogukta ayazda bekleteceksin.o çocuklar sogukta kışta ayazda.şimdi ne yapacak söylermisiniz bana beyler.alahın dan bulsunlar inşallah