6
Mayıs
2024
Pazertesi
MERKEZ - ESKİŞEHİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Namlı Otel


Beş yıldızlı hizmet anlayışıyla hizmet vermeyi bir prensip olarak benimseyen tesisimiz Eskişehir’de hizmet vermeye başlamıştır.Üstün kalitede hizmet sunan Grand Namlı Otel’de herşey en ince ayrıntısına kadar sizler için düşünüldü.
Huzur veren tasarımı,zengin damak zevki sunumları ve size kendinizi
evinizde hissettirecek güler yüzlü personeli ile saygı,içtenlik,samimiyet ilkeleri çerçevesinde sizin dünyanızda size özel alternatifi arıyor.

Tesisimiz 57odası (28 Sng 14 Dbl 14 Trp odası 1 Engeli odası ,109 yatak kapasitesi),150 kişik restaurantı,150 kişilik kahvaltı salonu,50 kişilik çok amaçlı
salonu,
Odalarımızın özellikleri: Geniş ve Ferah odalar
- Tüm odalarda özel dizaynlı banyo
- Direkt telefon
- İsteğinize bağlı ısıtma soğutma ve temiz hava alabilme özellikli klima
- Mini bar- Hızlı internet-uydu yayınlı plazma televizyon
- Elektronik kapı kilit sistemi-elektronik kasa
- Duman dedektörleri ve sprinkler
- Banyo da telefon-saç kurutma makinası-Özel otopark
- Her oda da 140*2,00 mtr double yatak
- 150 kişilik kahvaltı salonumuz da Sabah 07:00-10:00 arası zengin çeşitli açık büfe kahvaltı-Özel sigara içilmeyen odalar
- 5 yıldızlı standartlarını taşıyan restourantımız NAM-I KEBAP da siz sayın müşterilerimize tadı damağınızda kalacak zengin kebap çeşitlerini sunmaktayız.

İlgili Kişi :Kaan Erdin
Adres1 :Eskibağlar Mah. Üniversite Cd. No:4 Eskişehir
Adres2 :
Posta Kodu :26170
Telefon :0222 322 15 15
Faks :0222 322 63 63
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.