17
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Damlapınar'a eğitim desteği

Karaman'da, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde hayırsever bir vatandaş ile Damlapınar Köyü muhtarı tarafından köye, 4 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırılacak. 

Konuyla ilgili olarak Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine Vali Fatih Şahin, hayırsever vatandaş Osman Aydın, Damlapınar Köyü Muhtarı Mehmet Kayaalp, Vali Yardımcısı Abdurrahman Akdemir, Milli Eğitim Müdürü Sabahaddin Altun, İl Genel Meclisi üyeleri, daire müdürleri ve okul müdürleri katıldı. İmza töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, “Karaman halkı ile eğitimde güzel işlere imza atmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Karaman'ın eğitimdeki başarısı her geçen gün artarak devam etmektedir. Damlapınar Köyü halkı da devlet millet dayanışmasının güzel örneklerinden birini sergileyerek, kendi okullarını kendileri yapmaya karar vermişler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Vali Fatih Şahin de, Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası çerçevesinde yapılan çalışmaları çok önemsediğini ifade ederek, “Eğitimde başarıyı yakalamanın birinci şartı devlet millet dayanışmasıdır. Bu nedenle bu tür hayırları çok önemsiyorum. Halkımız destek verdikçe eğitimin önündeki engelleri bir bir aşacağız" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 14:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?