21
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Müdürden eğitime destek

Karaman'da, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak olan 12 derslikli ilköğretim okulunun protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen törene, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Belediye Başkanı Ali Kantürk, Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Salih Baldız, İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul Çalışkan, meclis üyeleri, daire müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Altun, "Karaman'da eğitime yüzde 100 destek çerçevesinde hayırsever vatandaşlarımız tarafından 5 milyon 645 bin 400 YTL'lik maddi destekle toplam 67 derslik yapılmıştır. Bugün de eğitim çalışanlarımızın maaşlarını aldıkları İş Bankası'nın 450 bin YTL'lik katkısıyla Fatih Mahallesi'ne 12 derslikli bir ilköğretim okulu yaptırılacaktır" dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu da, eldeki kaynakları ve olanakları hizmet noktasına taşımak zorunda olduklarını ifade ederek, "Bu ülkenin geleceğini ancak ve ancak ilim temelinde kişilik ve kimlik gelişimini sağlamış, milli değerlerle beslenmiş, çağdaş dünyanın gelişmelerini özümsemiş, öz duruşlarını gerçekleştirmiş bireylerle sağlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Daha sonra, Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak olan ve adı Eğitim Çalışanları İlköğretim Okulu olacak 12 derslikli ilköğretim okulunun protokolü Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Salih Baldız tarafından imzalandı.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 16:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?