17
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Çocuklar için tiyatro günü

Karaman Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde yaklaşan yarıyıl tatili öncesi çocuklar için tiyatro günü düzenledi.
Yunus Emre Konferans Salonu'nda Kocaeli Birikim Tiyatrosu tarafından hazırlanıp sahnelenen “Cimri Beyin Altınları” adlı oyun izlemeye gelen öğrencilerin beğenisini kazandı. Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, çağdaş belediyecilikte sosyal ve kültürel hizmetlerin ön plana çıktığını belirterek, "Yol, su, imar, temizlik gibi asli görevlerimizi yerine getireceğiz. Bu bizim zaten birinci vazifemiz. Ancak biz her zaman halkımıza ve çocuklarımıza yönelik olarak sosyal ve kültürel alanda, ilimizde eksikliği hissedilen bu etkinlikleri belediye olarak yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın farklı bir dünya algılamasına biz de yardımcı olmak istiyoruz. Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 11:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizem demirkıran IP: 88.232.246.xxx Tarih : 20.04.2007 21:02:50
ben orada çocuklarıma bakan bir öğretmendim ve çocukların yorumu o kadar güzeldiki ders çıkardıklarını anladım .fakat bir şikayette bulundular parası her zaman 2 ytl 1.5 ytl ama neden şimdi 3 ytl??? onu çok merak ettiklerini söylediler ve bende dile getirmek istedim fakat kıssadan hisselik bir tiyatroydu Saygılarımla cumhuriyet ilköğretim okulu sınıf öğretmeni Gizem DEMİRKIRAN