22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Çapa motoru devrildi: 7 yaralı

Karaman'ın Başyayla ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı provalarına giden öğrencileri taşıyan çapa motorunun devrilmesi sonucu 7 öğrenci yaralandı. 

Kaza, sabah saat 09.10 sıralarında ilçenin Kirazlıyayla Mahallesi Köseçayırı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi olan İ.Y. kendilerine ait plakasız çapa motoru ile öğrenci arkadaşları M.D, B.K, A.O, N.K, B.Ç ve M.O'yu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı provalarına götürdüğü sırada aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çapa motoru devrildi. Kazada, İ.Y. ile çapa motorunun kasasında bulunan M.D, B.K, A.O, N.K, B.Ç. ve M.O. yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Ermenek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2007 Perşembe 21:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet okudan IP: 85.99.141.xxx Tarih : 28.09.2008 23:37:28

inanması zor ama muthiş bir kaza ve mucizeler dolu anlar aslında bize der ve bazı kısıler ıçınde sınav oldu bize kım ne değer verdıını görduk kımsenin çok sevmedğığ ömer pilisay saolsun o vardı sankı kanından canından insanlarımış gibi yardım etti kimside işine dalgasına devat etti