19
Mayıs
2024
Pazar
HACILAR - KAYSERİ

İşletmeler devrediliyor

Hacılar Belediyesi’ne ait Otobüs ve Su İşletmesi’nin Büyükşehre Devir-Teslim İşlemleri  Başladı. 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu  çerçevesinde Büyükşehrin sorumluluğuna geçen hizmetleri
Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
     “Hacılar  Belediyesine ait Otobüs İşletmesi ve Su İşlerinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne devir teslim işlemleri için gerekli protokoller yapılmıştır.
     Bu çerçevede, KASKİ’nin sorumluluğuna geçecek olan  su ve kanalizasyon  hizmetlerinin devriyle ilgili olarak KASKİ’nin her birimindeki yetkililer  yerinde tesbit amacıyla  Belediyemizi ziyaret ettiler.                                                                                                 
     Belediyemiz yetkilileri ile birimler hakkında görüş alışverişinde bulunarak gerekli bilgileri aldılar.Aynı kanun çerçevesinde Otobüs İşletmemizin de devir teslim işlemleri hızlanırılmış olup otobüslerimize AKBİL takılmaya başlanmıştır. Araçlarıımıza takılacak olan AKBİL sistemi,  1 Ocak 2005 tarihinden itibaren kullanılmaya başlanacaktır. JETON kullanımı ise  bu tarihe kadar geçerli olurken, vatandaşlarımıza da gerekli uyarıları ve bilgilendirmeleri  yapmış durumdayız. Yapılan protokol çerçevesinde tesbitleri yapılan araç-gereç, borç-alacak ve personel devri yapılacaktır.”
Şaban OK
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 15:46:27
Güncelleme :21 Şubat 2005 Pazartesi 11:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?