25
Mayıs
2024
Cumartesi
HACILAR - KAYSERİ

Karla mücadele tam gaz

HACILAR'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

Hacılar Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı sonrası çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yurdun büyük bir bölümünde etkisini gösteren kar yağışı Kayseri'nin Hacılar ilçesinde de etkili oldu. İki gündür aralıksız yağan kar yağışı ile birlikte kar kalınlığı 50 santimetreyi geçti. Hacılar Belediyesi karla mücadele ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için 3 vardiya halinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ana güzergahların tamamında yolların açık olduğunu belirten Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, kış şartlarının ilçede ağır seyrettiğini, çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü söyledi.

Herdem, "24 saattir devam eden kar yağışı ile birlikte personelimizde aynı hızda çalışmalarını devam ettiriyor. şuan itibariyle tüm araç yolları ve ana arterler ulaşıma açıktır. Bu çalışmaları üç vardiya olarak 8 iş makinesi ve 15 personel ile devam ettiriyoruz. Ana arterlerin açılmasından sonra dar sokaklarda da karla mücadele çalışmalarımız sürecektir. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olsunlar" dedi.

Herdem, iki gündür 8 iş makinesi ve 15 personel ile sürdürülen karla mücadele çalışmalarında yaklaşık 80 ton tuz kullanıldığını da sözlerine ekledi.

HACILAR'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI
HACILAR'DA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 11:34:02
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 11:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?