18
Mayıs
2024
Cumartesi
HACILAR - KAYSERİ

Kurban Bayramı huzur içinde kutlandı.

Kurban bayramı dolayısıyla Hacılar’da gerçekleştirilen bayramlaşma geniş bir katılımla kutlandı.

Hacılar Belediyesi meclis salonunda yapılan bayramlaşmaya AKP Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, Hacılar Kaymakamı Uğur Bulut İpek mobilya sahibi Saffet Arslan, İstikbal mobilya sahiplerinden Şükrü Boydak, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, işadamları ve birçok Hacılarlı vatandaş katıldı.

Kurban bayramının 2. günü yapılan bayramlaşma Hacılar çevre ahlak ve kültür derneğinde başladı. Buradaki sıcak bayramlaşmayı bitiren vatandaşlar daha sonra belediyeyi ziyaret ettiler. Meclis salonunda toplanan ziyaretçilerin bayramlarını kutlayan AKP Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş "bir sonraki bayramlaşmanın Hacılar Cami Kebirinde yapılmasının daha uygun olacağını, çünkü Kayseri'de böyle bir geleneğin olduğunu, Hacılar'daki caminin ise bu maksada uygun olarak genişletilmesi için işadamlarına görev verilmesi gerektiğini" belirtti.

Belediye başkanı Ahmet Herdem ise konuklarına teşekkür ederek şunları sözlerine ekledi: "Bayram dolayısıyla yaklaşık 500 vatandaşımıza bayram harçlığı veren Kaymakamlığa teşekkür ediyorum.Bu bayramda bizlere destek veren bütün işadamlarımıza şükranlarımı sunuyorum.Konuşmaların ardından Kur'an okundu ve nice bayramlara kavuşma temennisi dile getirildi.İlçe emniyet müdürlüğü ve Jandarma komutanlığını ziyareti geleneksel hale getiren heyet bir sonraki bayrama kavuşma temennisiyle bayramlaşmayı bitirdiler.

Şaban OK
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 16:59:04
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 18:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?