16
Mayıs
2024
Perşembe
HACILAR - KAYSERİ

Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'in davetlisi olarak ilçeye gelen Aksiyon Spor Derneği üyeleri, sağlıklı yaşam için sabah yürüyüşü yaptılar. Günün ilk ışıklarıyla Dernek Başkanı Ertuğrul Topçuhasanoğlu başkanlığında bir araya gelen üyeler, Kızılören yolunda Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem ile buluşarak sabah yürüyüşünü başlattılar. 

Sağlıklı bir yaşam için her Pazar günü farklı bölgelerde sabah yürüyüşü yapan Aksiyon Derneği üyelerinin bu haftaki durağı Hacılar ilçesi oldu. Hacılar'ın Sesli Tepe mevkiinde Başkan Herdem'in de eşlik etmesiyle başlayan 7,5 kilometrelik yürüyüş Uzungöl'de son buldu. Yürüyüş sırasında Hacılar'ın tarihi ve eski yerleşim bölgeleri hakkında bilgiler veren Herdem, Aksiyon Spor Derneği'nin ilçede yaptığı bu yürüyüşün benzerini belediye olarak "Sağlıklı bir yaşam için yürüyüş sizden, kahvaltı bizden" sloganıyla geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi. 

Uzungöl'den yürüyüşün başlangıç noktası olan Sesli Tepe'ye dönüşte, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'nün öncülüğündeki yürüyüş ekibiyle karşılaşan Başkan Herdem, bu tür etkinliklerin yaygınlaştırılması temennisinde bulunarak, her iki başkanla bir süre sohbet etti. 

Yaklaşık 1,5 saat süren sabah yürüyüş, Belediye Kültür Sitesi'nde verilen sabah kahvaltısıyla son buldu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2007 Pazar 15:52:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?