18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Tugay komutanlığından plaket

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Halil Ses, Karasızlık bölgesine yaptıkları hizmetlerinden dolayı Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'ye plaket verdi.

Kayseri 1. Komando Tugayı Komutanlığı Kurmay Başkanı Topçu Kurmay Albay Halil Ses ve İstihbarat Binbaşı Aziz Sağlam, Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kurmay Albay Halil Ses, elektrik şirketinin İncesu İlçesi Saraycık bölgesinde yapılan şehitliğin aydınlatılmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Kurmay Albay Ses, "Elektirk şirketi Karasazlık bölgemizde bulunan paraşüt atlayış alanına kurulu bulunan kontrol poligonunun enerjilendirilmesi için önemli bir yatırım yaparak trafo ve şebeke koymuştur. Daha önce jeneratörle yaptığımız faaliyetlerimizi bundan sonra elektrik şirketimizin yaptığı trafo ve şebeke kanalıyla kesintisiz enerji ile yapma imkanına kavuştuk. Yapılan bu tür uygulamalarla ilgili sayın Büyükkeçeci'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İncesu Saraycıkta yapılan şehitlik ve paraşüt atlayış alanına kurulan kontrol poligonuna 10 milyar liralık bir yatırımla trafo ve şebeke koyduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin enerji talebine yönelik ihtiyaçlarının imkanlarımız ölçüsünde karşılanmasına devam edeceğiz.

Buradaki sıkıntıyı giderdiğimiz ve anlamlı bir yatırım yaptığımız için mutluyuz. Kurumumuzu böylesi bir plaketle onurlandırdığınız için bir kez daha 1. Komando Tugay Komutanlığımıza şahsınız nezdinde teşekkür ediyorum. Guinnes rekorlar kitabına giren başarılı atlayışınızdan ötürü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra Kayseri 1. Komando Tugayı Komutanlığı Kurmay Başkanı Topçu Kurmay Albay Halil Ses, bölgeye yapılan hizmetlerinden dolayı Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci'ye plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 17:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?