18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

DYP'de Koç güven tazeledi

Doğru Yol Partisi (DYP) Tomarza İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut yönetim güven tazelerken, AKP hükümeti ise eleştirildi.

DYP Tomarza İlçe Kongresi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Tomarza'da bulunan bir restoranda yapılan kongre, yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından DYP Tomarza İlçe Başkanı Kazım Koç'un divan heyetini oylamasıyla başladı. Divan Başkanlığı'na DYP İl Başkanı Mustafa Eraslan, katip üyeliklere Turgut Gözübüyük, Metin Çetinkaya ve Mehmet Ercivan getirildi. Divanın oluşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Başkan Kazım Koç, ilçe yönetim kurulu faaliyet raporunu okuyarak yönetime yeniden talip olduklarını açıkladı.

DYP Kayseri İl Başkanı Mustafa Eraslan, kongrede yaptığı açıklamada, hükümeti eleştirerek, ülkenin 80 yıl öncesine sürüklendiğini iddia etti. 24 Eylül'de Genel Başkan Mehmet Ağar'ın katılımıyla yapılacak olan mitingi hatırlatan Eraslan, siyasetin angarya olarak görülmemesi gerektiğini söyledi. AKP'nin ülkeyi tehlikeli bir yola götürdüğünü iddia eden Eraslan, vatandaşları memlekete sahip çıkmaya çağırdı.

Eraslan'ın konuşmasının ardından seçime geçildi. Tek listenin oylandığı seçimlerde Kazım Koç başkanlığındaki mevcut yönetim yeniden seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 18:28:52
Güncelleme :22 Kasım 2005 Salı 15:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol doğu IP: 85.96.157.xxx Tarih : 23.12.2005 13:17:57
Başkanı tebrik eder bundan sonraki siyasiyi hayatında başarılar dilerim İstanbul - Erol DOGU