3
Haziran
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Kamanlıların yol sevinci…

Kırşehir Kaman arası bağlantıyı sağlayan bölünmüş yolun ilk etabının tamamlanması nedeniyle Kaman Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Turgut Aslan, kasaba belediye başkanları, siyasî parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda Kaman halkı Kırşehir Valisi Selahattin Hatipoğlu’na şükran ve teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kaman halkı ve sivil toplum kuruluşlarının istekleri doğrultusunda bölünmüş yol yapımını gerçekleştiren Vali Selahattin Hatipoğlu’na bir teşekkür amacıyla kendisini ziyarete geldiklerini belirten Kaman Kaymakamı Süleyman Erdoğan, bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Hatipoğlu’na çiçek sunan Kaman Belediye Başkanı Turgut Aslan da, “Sayın vekillerimizin ve il genel meclis üyelerimizin tümünün destekleriyle dünyanın en güzel hediyesini Kaman’a verdiniz.” dedi. Başkan Aslan sözlerine şunları ekledi: “Bir insan için su ve hava ne kadar önemli ise bir belde içinde yol o kadar önemlidir. Sizin sevgi dolu kalbinizle, inanılmaz enerjinizle bu yolun önümüzdeki yıl Kaman’a, hatta ileri hedef olarak Kirlisu mevkiine kadar geleceğine inanıyorum. Sizin şahsınızda il genel meclisimizin değerli üyelerine, köy hizmetleri ve karayollarının değerli çalışanlarına ve emeği geçen herkese şahsım ve Kaman halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”

Ziyaretleri nedeniyle Kamanlılara teşekkür eden Vali Selahattin Hatipoğlu yolun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek yaptığı konuşmada, “Vilayet olarak Kırşehir- Kaman yolunu bölünmüş yol haline getiriyoruz. Bu yılın nisan ayında temelini attığımız Kırşehir Kaman arası bölünmüş yol inşaatının Aydınlar Köyüne kadar olan 8 kilometrelik kısmının alt yapısını Köy Hizmetleri araç ve gerecini kullanarak İl Özel İdare kaynaklarıyla tamamladık. Kaman, Mucur, Çiçekdağı ve tüm ilçelerimizle beraber Kırşehir daha çok ileri gidecektir. Kırşehir Valisiyle, Milletvekilleriyle, tüm kuruluşlarıyla deyim yerinde ise dersine iyi çalışıyor. Bunun sonucu olarak da sorunlarını kısa sürede çözüyor. Halkımıza hizmet etmek bizlerin asli görevidir. Bu nedenle zahmet edip buraya kadar gelmenizden dolayı şahsınızda tüm Kaman halkıma şükranlarımı ve sevgilerimi sunuyorum,” dedi.

M. Duran Sönmez - Kenthaber / Kaman
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 14:14:15
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 16:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet taş IP: 212.175.112.xxx Tarih : 15.05.2008 17:04:11

bence kamandan ankaraya gidiş yolu inşallah güzeldir ben deans grubunda çalışıyorum yalnız ben ziraat bankasındaki çalışan kızlara vatandaşların ekmeğiyle oynuyorlar o kızları kanal d ye rezil edeceğim ayaklarını denk alsınlar haberiniz olsun sonra bizlere söylemediniz demesinler iyi günler diliyorum