18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMLAK-KONUT

TOKİ konutları, teslim aşamasında

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konutlar İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile yapılan Konya TOKİ konutlarının hak sahipleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tarafından açıklandı.

TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin alt gelir grubuna yönelik yaptırdığı 297 konutun hak sahiplerinin tebliğini yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Konya adına şunu gururla söyleyebilirim ki Türkiye'de en hızlı yapılan toplu konut inşaatı Konya'da yapılmıştır. 10 Aralık 2004 tarihinde temeli atılan TOKİ inşaatları, teslim aşamasına gelmiştir. Konutların temelini sayın Başbakanımız atmıştı, teslim töreninde de yine kendisiyle birlikte olmayı ümit ediyoruz. Özellikle alt gelir grubu için yapılan konutlar en hızlı yapılan konutlar olmanın yanı sıra, mevkii olarak da Konya'yı bir balkon gibi tepeden gören, havası ile de ideal ayrıca ucuz konutlar oldu" dedi.

TOKİ mevkiine otobüs kaldırarak hak sahiplerinin dairelerini beğenmeleri için ulaşımlarını sağlayacaklarını ifade eden Başkan Akyürek, "Su ve kanalizasyon çalışmaları sürüyor, 6 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeniyor. Dairelerin teslimine kadar o da bitmiş olacak" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2005 Cuma 16:03:47
Güncelleme :17 Ekim 2005 Pazartesi 18:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AYFER GÖKTAŞ IP: 78.165.177.xxx Tarih : 24.12.2007 20:52:24

BU KONUTLARIN YAPILMASI BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR FAKAT TARİHLERİNİ TAKİP EDEMİYORUZ EVİ OLMAYAN BİR MADUR OLARAK SİZDEN BİZLERİ BİLGİLENDİRMENİZİ VİLVORTLAR ARACILIĞIYLA YADA msn adresimizden bize yetkili bir büyüğümüzden yardımlarını talep ediyoruz.LÜÜÜÜÜÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEN