18
Mayıs
2024
Cumartesi
MEDYA

Memleket Gazetesi 1 yaşına girdi

Konya'da yerel olarak yayın yapan Memleket Gazetesi 1. yaş gününü kutladı. Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kokteyle, Konya Valisi Ahmet Kayhan, AK Parti Milletvekili Hasan Angı ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Memleket Gazetesi imtiyaz sahibi Adem Alemdar yollarına durmadan dinlenmeden devam edeceklerini ve Memleket'in sürekli büyüyeceğini söyledi.

Basının gerçek demokrasilerin olmazsa olmazlarından bir tanesi olduğunu belirten Vali Ahmet Kayhan ise, "Ben, Konya Valisi olarak her sabah mesaim başladığında ilk önce yerel gazeteleri okurum. Çünkü yerel gazeteler o şehrin nabzını tutar. Konya'daki yerel gazetelerin iyi bir okuyucusuyum. Biz idareciler lehimize haber yapıldığında mutlu oluruz ancak aleyhimize veya bize bağlı olan kuruluşların aleyhine haber yapıldığında da ders çıkarırız. Basın her zaman yol gösterici olmuştur. Benim idarecilek anlayışım böyle" dedi.

Konuşmaların ardından 50 kişilik yazar kadrosuna sahip olan Memleket Gazetesi'nin yazarlarına birer teşekkür plaketi sunuldu. Ardından ise davetlilere kokteyl verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2005 Çarşamba 00:30:40
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 12:48:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?