22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKÖREN - KONYA

AHMET DEMİRCİ

10 Ekim 1979 yılında Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinin Bostanlı Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini K.Maraş’ta yaptı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Bir süreliğine Maliye Bakanlığı’nda vergi denetmeni olarak çalıştı. Kaymakamlık sınavını kazanarak 28 Şubat 2005’te K.Maraş Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Kaymakam Adaylığı döneminde K.Maraş’ta 45 gün Valilik stajı, Kayseri Pınarbaşı ilçesinde kaymakam refikliği stajı, Mardin ve Sakarya’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajı yaptı. Tokat Sulusaray ve Yeşilyurt ilçelerinde 7,5 ay Kaymakam Vekilliği yaptı.

4 ay süreyle Ankara’da yabancı dil eğitimine katıldıktan sonra İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıl süre ile İngiltere’ye gönderildi. Orada hem yabancı dil eğitimi aldı hem de İngiltere’de ki kamu yönetimi hakkında araştırmalar yaptı. . Yurtdışı dönüşü TODAİE’de Kamu Diplomasisi kursuna katıldı. Daha sonra Kaymakam Adaylığı Stajı’nın son safhası olan Kaymakamlık Kursunu bitirdikten sonra 4 Nisan 2008’de Akören ilçesinde kaymakam olarak asaleten göreve başladı.

Evli olan Ahmet Demirci iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar