16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Patates püresi zehirledi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kaldıkları yurtta yedikleri akşam yemeğinden zehirlendikleri iddia edilen 36 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerden 35'i taburcu edilirken, bir öğrenci müşahede altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören 36 öğrencide akşam yemeğinin ardından karın ağrısı ve ishal şikayetleri başladı. Gece saat 01.00 sıralarında Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan öğrencilere gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Öğrencilerin akşam yedikleri patates püresine konulan sütün bozuk olması nedeniyle zehirlendikleri iddia edilirken, durumu iyi olan ve ayakta tedavi gören 35 öğrenci taburcu edildi. Bir öğrencinin ise
müşahede altına alındığı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 14:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cağatay pehlivan IP: 88.226.27.xxx Tarih : 1.06.2007 18:45:54
sadace elimizden ne yazıkk ki yazıklar olsun demek ve sitem etmek düşüyor keşke elimizden daha çok çok şey gelsede yapsak böyle bir olay tamammen bir sorumsuzluk bu sorumsuzluğun tek sebebi disiplinsizlikkkkkkk bun önlemek için yapılması gereken tek şey bence yurtların yemekhanelerini emanet edilecek insanları iyi tanımak ve de araştırmaktır böyle bir olayın bir daha hiç bir yerde kimse nin başına gelmemesini en içten dileklerimle temenni ediyorum.