23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Beyşehir'de trafik kazaları

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Rahim Akmercan (49) idaresindeki 42 TM 017 plakalı özel otomobil, Beyşehir-Isparta Karayolu'nun 3. kilometresinde Beyşehir ilçe merkezine istikametine seyir halinde iken bir benzin istasyonu yakınlarında aşırı yağış nedeniyle kaygan yolda kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Takla atan ve bir ağaca çarparak durabilen özel otomobil içerisinde bulunan Kezban Özmen (74), kaza sonucu yaralı olarak Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilirken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Rahim Akmercan ile otomobilde bulunan Mahmut Özmen (77) ve Tahir Celalettin Özmen (41), yaralı olarak kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.

Diğer kaza ise, ilçeye bağlı Üçpınar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Düzenli'nin kullandığı 34 AZ 4621 plakalı özel otomobil ile karşı yönden gelen Recep Büyükoğuz'un kullandığı plakasız motosiklet, Üçpınar Köyü yakınlarında çarpıştı. Kazada motosiklet ve otomobil sürücüsü yaralandı.

Yaralılar acil servis ambulansı ile kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı. Kazalar ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 10:57:38
Güncelleme :31 Ekim 2005 Pazartesi 18:41:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?