23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Otlatamazsın kavgası: 2 ağır yaralı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne bağlı Karaali beldesinde hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

İddialara göre, Musa E. (54) hayvan otlatmak maksadıyla belde çıkışında tarlası bulunan Muhammed K.'nın arazisine girdi. Arazinin kendisine ait olduğunu belirten Muhammed K.'nın bölgede hayvan otlatamayacağını söylemesi üzerine çıkan tartışma büyüdü. Muhammed K. ve oğlu Menderes K.'nın kendisine taşla saldırması üzerine, belindeki silahına sarılan Musa E.'nin tabancasından çıkan kurşunlar Muhammed K.'nın vücuduna isabet etti.

Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne ağır yaralı olarak kaldırılan ve yapılan ilk müdahalenin ardından vücudunda 2 mermi çekirdeği tespit edilen Muhammed K., daha sonra Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Çıkan kavgada başına taş isabet eden ve çekilen röntgen filmi sonucu kafatasında çatlak tespit edilen Musa E. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Kavgaya karıştığı ileri sürülen oğul Menderes K., olaydan sonra Jandarma tarafından gözaltına alındı. Bu arada, olayda kullanıldığı ileri sürülen ruhsatsız tabanca güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 17:28:01
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 17:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?