3
Mayıs
2024
Cuma
BEYŞEHİR - KONYA

Ali Akkanat


Konya’nın Beyşehir İlçe Devlet Hastanesi ek binasının tamamlanmasının ardından acil servis yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alp Burak Ekmekci, acil servisin yeni bölümünde 6 yataklı müşahede odası, 4 adet acil müdahale yatağı, hasta kabul, doktor odası, polis odası gibi birimlerin mevcut olduğunu belirterek, "Acil servisin ek binadaki birinci kata taşınmasının ardından, polikliniklerimizde de yeni düzenlemelere gittik. Polikliniklerimizin bulunduğu birinci kattaki düzenlemeler, hastalarımız ve yakınları için de rahat bir ortam sağladı. Yeni acil servise, ek bina ve üniteye yaptığı maddi desteklerden ötürü Akkanat Holding Yönetim Kurulu Başkanı  Akkanat’ın annesi olan Şerife Akkanat’ın ismi verildi. Yaklaşık 500 milyar liraya mal olan ek binamız, hayırsever işadamlarımız ve Beyşehirli vatandaşlarımızın maddi destekleri sonucu 1.5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanma imkanı bulmuştur" dedi.

Ekmekci, çocuk bölümünün ihtiyaçların tamamlanmasıyla ek binada üçüncü katına taşınarak hizmet vermeye başlayacağını, hastaneye tomografi cihazının kazandırılması halinde ise bodrum katın tomografi servisi olarak düzenleneceğini sözlerine ekledi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar