3
Mayıs
2024
Cuma
BEYŞEHİR - KONYA

Orhan Demirci


Konya’nın Beyşehir İlçesi Devlet Hastanesi’ne İzmir’de oturan bir hayırsever işadamı tarafından 5 milyar liralık nakdi yardım yapıldı.

Beyşehir Kaymakamı Cengiz Cantürk’ün girişimi sonucu yardım yapmaya karar veren İşadamı Orhan Demirci’ye hastanedeki yeni üniteler de gezdirildi. Ardından kuruma yapacağı 5 milyar liralık nakit parayı Kaymakam Cantürk’e teslim eden Demirci, bağışı Cantürk’ün hastane yetkililerine takdim etmesini rica etti. Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Alp Burak Ekmekci ile Hastane Müdürü Miktad Güzel’i makamına davet eden Kaymakam Cengiz Cantürk, bağış yapılan 5 milyar lirayı Başhekim Ekmekçi’ye verdi. Başhekim Ekmekci, bağıştan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hastanede bir odanın Orhan Demirci adına tefriş edileceğini söyledi.

Kaymakam Cengiz Cantürk, Beyşehir’den gurbette birçok yardımsever işadamı bulunduğunu belirterek, "Sayın Demirci’nin yardımı diğer Beyşehirli işadamlarımıza da örnek olacak türden. Beyşehir yöresine bugüne kadar olan yardımlarından ötürü, kendilerine bir kez daha halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar