27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

AKP'de kongre heyecanı

AKP Bozkır 2. Olağan Kurulu yapıldı. Bozkır Belediye Düğün Salonunda yapılan kongre sonunda başkanlığa yeniden Memduh Çelmeli seçildi.

APK Bozkır İlçe Başkanlığı için tek aday olan Memduh Çelmeli ;kongrede yapılan seçimde delegelerin oyları ile Adalet ve Kalkınma Partisinin ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

Gündem gereği Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Başkanlığına Konya Milletvekili Muharrem Candan, Divan Katip Üyeliklerine ise Hayri Ak, Recep Çağan ve İ.Hakkı Başaran seçildi.

.Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Faaliyetlerinin okunması ve oylanarak kabul edilmesinden sonra yapılan seçim sonucunda Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Saffet Sağlam, Mehmet Demirel, Mehmet Can, İlyas Doğan, A.Halim Erdem, Musa Yıldız, Mehmet Çelik, Meki Divarcı, Mehmet Öztürk, Rıfat Çetin, Vural Cengiz, Mehmet Gürhan, Hayri Ak, Ali Yücel, H.Mevlüt Göksu, Abdullah Berber, Metin Kara, Mehmet Erkan ve Enver Yıldız; yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Osman Aksünger, Sülyeman Kayar, Durali İnce, Musa Çimen, Bayram Yıldırım, İsmet Evmez, Hüseyin Ağaçcı, Ali Balta, Bakı Kızılcadam, Osman Çalışkan, Ali Şaşkın, M.Rıza Çelebi, Yahyay Yakar, Mehmet Bakar, Veli Şahin, Mustafa Ustaoğlu, Sabri Eroğlu, Yakup Akman, Durmuş Ali Avdan ve Hüseyin Avcı; İl asil delegeliklerine Memduh Çelmeli, Ramazan Öğüt, Kamil Ünlü, İlyas Doğan, Abdulhalim Erdem, Tahsin Durmazer, Musa Yıldız, Mümüne Cengiz, H.Hüseyin Uyar, Halil Er, Mustafa Selçuk, Ali Akgül ve Metin Maşalı, İl Yedek Delegeliklerine ise Mehmet Öztürk, Ali Yücel, Mekki Divarcı, Mehmet Erkan, Metin Kara,Enver Yıldız ve Mehmet Gürhan seçilmişdi.

Seçim öncesi bir konuşma yapan AKP Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, şunları söyledi: "Bütün üyelerimizin özverili ve başarılı çalışmaları ile bugünlere geldik. En çok birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu günlerde siz değerli delege arkadaşlarımızın katkısı ile teşkilatımızda yeni bir sayfa açılacaktır.

Ümit ediyorum ki partimiz bu kongrelerden sonra daha da güçlenecek ve bu gücün verdiği enerji ile halkımıza hizmet noktasında daha çok çalışacaktır. Bizler attığımız her adımda ilçesine ve halkına hizmeti esas alan bir anlayışla birlik, beraberlik ve uyum içinde teşkilatımızı bugüne getirdik. AK Parti misyonunda asıl olan şahıslar değil, milletimize ve ülkemize en yararlı hizmetin sunulmasıdır. Siyasi çalışmaları şahsi çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyenlere karşı bütün yönetimlerimiz tek vücut olmalıdır. Halkımızın umudu olan çalışkan, dürüst, dinamik, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başlattığı AK YÜRÜYÜŞ’ü yine hep birlikte sürdüreceğiz."

Hakan Mertli - Kenthaber / Bozkır
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2006 Pazartesi 23:39:46
Güncelleme :24 Şubat 2006 Cuma 12:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma küçükyumuk IP: 88.246.150.xxx Tarih : 19.05.2007 14:10:25
ELEŞTİRİLERİM OLUMLU YÖNDE ÇOK DOĞRU BİR SEÇİM OLMUŞ