18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇUMRA - KONYA

ADEM YAZICI

1965 yılında Kayseri'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olarak, aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nın açtığı Kaymakam adaylığı sınavına katıldı ve 1989 yılında Kastamonu Kaymakam adayı olarak mesleğe intisap etti. 1990-91 yılları arasında 1 yıl süreyle dil eğitimi için Bakanlıkça İngiltere'ye gönderildi.

Dönüşte sırasıyla Bursa- Büyükorhan, Nevşehir- Kozaklı, Balıkesir- Balya ilçesinde Kaymakam vekilliği, daha sonra asaleten Sivas- İmranlı, Bingöl Kiğı Kaymakamlıkları, Bingöl ve Amasya Vali yardımcılıkları, Balıkesir- Sındırgı, Kırıkkale- Keskin Kaymakamlık görevlerinde bulundu. Kasım 2007 yılından itibaren de Çumra Kaymakamı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve 3 çocuk babası olan ilçemiz Kaymakamı Adem Yazıcı, orta derecede İngilizce bilmektedir.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • melih uzun | hatırlatma | 78.164.4.xxx | 6.11.2010 03:51:16

     saygılar sayın kaymakamım ben balıkesir sındırgıdan melih uzun sizi çok aradım en sonunda ulaşabildim belki tanıyamamışşınızdır 23 nisanda şiir okumamdan dolayı özel hediye vermiştiniz sizden özel numaranızı rica edebilir miyim konya ya geldiğimde yanınıza uğramayı çok isterim saygılarımla .. .