19
Mayıs
2024
Pazar
HALKAPINAR - KONYA

Kaymakam Yamlı'dan veda mesajı

Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne tayini çıkan Halkapınar Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı veda mesajı yayınladı. 

Kıymetli Halkapınarlı Hemşerilerim;

16 Mart 2007 tarihinde başlayan vazifem den 4 Eylül 2008 tarihi itibarı ile tayinimin Erzurum Şenkaya'ya çıkması sebebi ile ayrılmış bulunmaktayım.

Malumunuz üzere memuriyet hayatımızda devletimizin taktir ettiğği yerlerde nasıl çalışmağa razı oluyorsak tayinleri de öylece kabul etmek durumundayız. Hal böyle iken yine de insana sevdiği insanlardan ve sevdiği mekanlardan ayrılmak zor geliyor.

Görevde bulunduğumuz süre zarfında Devlet ve Millet birlikteliğini geliştirmeye çalıştık, mümkün olduğu kadar vatandaşlarımız ve kurumlarımız arasında eşit ve adil davranmaya gayret ettik, sorunları yerinde dinleyip, imkanlar dahilinde iyileştirmeler yapmaya çalıştık idaremizi şeffaflaştırmak istedik. Eğitimin önemine inanarak, önceliğimizi eğitime ve eğitimli insana verdik. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gururlarını incitmeden en üst düzeyde yardım etmeye çalıştık. Hukuka uygun olarak doğruluğuna inandığımız devletimizin ve vatandaşlarımızın çıkarlarını koruduk ve kolladık.

Sevgili Halkapınarlılar, ilçemizin hakettiği güzel yerlere gelmesi temennisi ile siz vatandaşlarımıza göstermiş olduğunuz misafir perverlikten dolayı teşekkür ediyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

Allaha Ismarladık...

www.halkapinar.gov.tr
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 18:10:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?