23
Mayıs
2024
Perşembe
TURİZM

Belediyeden plaket

Konya'nın Karapınar İlçe Belediyesi, ilçenin tanıtımına katkıda bulunan basın kuruluşlarının temsilcilerine plaket verdi.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Konya'da görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek 28 Mart yerel seçimleri sonrası yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, görevi teslim aldıkları günden bu yana Karapınar'ın çehresini değiştirecek çok önemli adımlar attıklarını vurguladı. Yaptıkları çalışmaları basın mensuplarına yerinde gösteren Başkan Mugayıtoğlu, TOKİ ile 2004 yılında başlanan 336 konut inşaatının Konya bölgesinde başlayan ilk inşaat olduğunu ve ekim ayında hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Karapınar'ın sorunları arasında ulaşımın ilk sırada yer aldığına değinen Başkan Mehmet Mugayıtoğlu, Konya-Karapınar Duble Yol çalışmalarının hızlandırılması yönünde gayret sarfettiklerini, bu yolda yaşanan kazaların kendilerini ve bölge halkını rahatsız ettiğini dile getirdi.

Belediye tesislerinin yanı sıra Acı Göl, Meke Gölü gibi ilçenin dikkat çeken tabii güzelliklerinin de gezildiği programın sonunda Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, ilçenin tanıtılmasında gösterdikleri objektif yayımcılıktan dolayı basın kuruluşlarının temsilcilerine plaket vererek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 17:46:59
Güncelleme :30 Ekim 2005 Pazar 16:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?